Escuela de escritura

cursos sanadors del Campus Lolita

Acompanyament literari contra l'abús

al Campus Lolita, creiem fermament en el poder de la creació com a eina per drenar els dolors, superar els traumes, transformar les pors i parlar de nosaltres amb les nostres pròpies paraules.

L’ESCRIPTURA COM A TRÀNSIT,

COM A DRENATGE.

Els cursos sanadors del Campus Lolita, estan pensats, per ajudar-te a comprendre profundament què has viscut, o estàs vivint, i canviar-ne el focus. 

No són una teràpia, ni has d’escriure una novel·la, son un acompanyament per descobrir un camí personal i autèntic d’alliberament i transformació a través de la creació literària. 

  • Un espai dedicat a la transformació i l’alliberament personal a través de l’escriptura. 
  • Un entorn segur i acollidor on explorar, experimentar i expressar-nos plenament.
  • On aprendre a canalitzar el dolor i a través de l’escriptura i la creativitat per tal de reconnectar amb la nostra part més intima.
  • I descobrir com treballar amb les vostres emocions i transformar-les en un procés de creixement amè, únic, rigorós i emocionant. 

imparteix el curs: GEMMA ASINS

La Gemma va néixer a Almussafes (València) l’any 1973 i actualment viu a Barcelona. És llicenciada en Física per la Universitat de València, formada en gestió mediambiental i desenvolupament sostenible. Ha estudiat també didàctica de les ciències, estratègies d’aprenentatge i gestió emocional. És professora de física i química a l’ensenyament secundari i batxillerat en un institut públic. És mestra a l’Escola d’Escriptura del Campus Lolita, oncondueix el recorregut d’escriptura de novel·la. 

Al 2024 publica: L’endemà de totes les nits amb l’Editorial La Magrana de Penguin LlibresUna història colpidora d’esperança i de reconstrucció d’una dona que decideix trencar el silenci i enfrontar-se al més dolorós que li ha passat a la vida i que la va obligar a romandre callada. Ha participat en el llibre col·lectiu T’estimo com la sal (Viena Edicions). L’endemà de totes les nits és la seva primera novel·la.

L'endemà de totes les nits. Gemma Asins

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.