Lab de novel·la 1 en català. Programa d’autoaprenentatge amb la Lolita Bosch

Lolita Bosch · 29 de marzo de 2021
 1. Per a què et servirà aquest programa: Per a començar a crear el teu món literari i anar-t’hi endinstant.
 2. Què hi aprendràs: A saber què vols escriure realment, per què i com.
 3. Com ho aprendràs: Seguint un programa establert amb tres objectius importants que tenen a veure amb l’aprenentatge literari profund:
  * Que entenguis que la literatura és un acte de comunitat
  * Que entenguis que s’ha de frenar l’impuls
  * Que aprenguis a observar la literatura i el món d’una forma diferent.
  Si a això li sumes el sentit de l’humor, que és com rematem aquest programa, encara millor.
 4. Podràs provar si funciona però espera a acabar-lo. T’aconsellem que no provis de revisar textos antics abans d’acabar i que no facis trampes. El mètode funciona seguint un ordre i tracta d’establir uns temps. Essencial, per a la creació.

Et donem la benvinguda al programa online de novel·la i t’agraïm molt que confiis en la nostra feina i en la teva capacitat per aprendre a escriure, a escriure millor, a llegir d’una altra manera o a pensar el món literàriament.

Volem que sàpigues que fent aquest programa financies la creació d’un campus de pau, global i gratuit, per a víctimes de la violència, l’exclusió social i la pobresa; i financies també l’investigació sobre l’intervenció literària en la societat com a forma de pau. I per tot això et donemm les gràcies. De tot cor.

Pots revisar aquí quins projectes ja hem fet de manera pública.

I esperem que gaudeixis tant aquest programa com nosaltres hem gaudit creant-lo. Confiem en ell i confiem en què transitar-lo de veritat és una experiència literària meravellosa. Et desitgem tota la sort i et demanem que no et rendeixis. Trencar els prejudicis i les idees preconcebudes de l’escriptura literària no és fàcil i de veritat creiem que t’honora haver decidit fer-ho.

Gàcies, finalment, porquè la literatura ralentitza el ritme sovint massa histèric del món i el fa infinitament millor.

Acerca del profesora

+3 inscritos
No Inscrito
380€

Curso Incluye

 • 26 Lecciones
 • 1 Cuestionario
 • Curso Certificado

Iniciar sesión

Llibreta

Iniciar sesión

Llibreta.png

Ponte en contacto con nosotras para recibir toda la información de los talleres dirigidos a escuelas, instituciones, empresas, personas y comunidades →

Llibreta

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.