Viver de novel·les – Programa d’acompanyament –

AQUEST CURS COMENÇA AL SETEMBRE I DURA DEU MESOS: De setembre a juny. Per comprar-lo us cal un codi que us donarem si us hi voleu inscriure. Escriviu-nos, en qualsevol moment de l'any, a cursos@campuslolita.com i gestionarem la vostra inscripció.
Lolita Bosch · 15 de septiembre de 2021

Benvingudes i benvinguts al PROGRAMA D’ACOMPANYAMENT ONLINE que us servirà no només per a fer les classes en directe, penjar els vostres deures, descarregar recursos i connectar-vos entre vosaltres i amb tota la comunitat del campus; sinó també per revisar conceptes, obrir fòrums, escoltar veus noves i tenir accés al criteri de totes les mestres del Campus. No només de qui us dóna classes en directe.

IMPORTANT! SI NO CAL, ENS ESTIMEM MÉS NO REBRE CORREUS.

Amb aquesta plataforma, com qui diu, ja gairebé no ens necessiteu. A més del grup de whatsapp intern que qui vulgui farà amb les companyes i els companys; aquí teniu accés a tota la comunitat del campus. Podeu fer i contestar preguntes a altres alumnes; crear grups individuals; la possibilitat de trobar-vos amb les amigues i els amics; obrir fòrums de debat i proposar clubs de lectura o temes de conversa literària… I a més, teniu la certesa de què moltes coses poden esperar a la següent classe. Aquesta plataforma l’hem creada perquè pugueu treballar amb autonomia. Té a veure amb el procés creatiu i la soledat, i cal fer-ho així. Però si, malgrat tot, hi ha algun entrebanc tècnic, administratiu o de debò urgent, som a cursos@campuslolita.com

LES MATEMÀTIQUES LITERÀRIES NO SÓN UNA CIÈNCIA EXACTA... aparentment. Així que si una classe no coincideix exactament amb la que esteu fent en directe, respirem i no passa res. De vegades s'obrirà un tema una mica abans o una mica després; i d'altres us pot semblar que el que us suggerim a l'acompanyament online no té res a veure amb el que esteu fent a classe. Però tots els programes del Campus Lolita estan pensants de manera molt, molt meticulosa. Ah, i una cosa més: som de naturalesa bilingüe, així que alguns exercicis i vídeos i lectures seran en castellà. Tot i que la llengua vehicular d'aquest curs sigui el català. Res més. Deixeu-vos acompanyar i passeu-vos-ho bé. Esteu aprenent coses increïbles que us faran entendre-us més enllà del vostre text. Doneu-li la importància que mereix. Com es diu a Mèxic: ¡Aquí no se rinde nadie!

Contenido del Curso

Acerca del profesora

+27 inscritos
No Inscrito
Este curso está cerrado actualmente. Para más información escribe a cursos@campuslolita.com110€ / mes

Curso Incluye

  • 44 Lecciones

Iniciar sesión

Llibreta

Iniciar sesión

Llibreta.png

Ponte en contacto con nosotras para recibir toda la información de los talleres dirigidos a escuelas, instituciones, empresas, personas y comunidades →

Llibreta

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.