Mini curs gratis: Mandarines

Lolita Bosch · 28 de marzo de 2021

En aquest curs farem una petita aproximació al Mètode Mandarina. El mètode és el resultat d’anys d’investigació i recerca de la Lolita, que finalment hem pogut posar en pràctica en tots els nostres programes i cursos del Campus Lolita, en tots els projectes del Col·lectiu FU que hem pensat literàriament, a les comunitats literàries que fem i en aquest mini curs introductori.

Et servirà per començar a aprendre, cada vegada més i millor, a pensar en (i  a parlar amb) tu d’una manera literària. I és una invitació a anar descobrint, passa a passa, i sense presses, les bases del nostre mètode d’aprenentatge literari.

Si bé aquest curs és gratuït, volem informar-te que si estudies amb nosaltres, destinem una part dels diners de la teva inscripció a projectes i investigacions per a la pau que pensem, creem, mantenim i coordinem. Generant discursos i recursos contra la violència, la pobresa i l’exclusió social.

Mentre espereu que s'obri el curs o si us interessa saber en quin món passa tot això que fem, podeu veure aquesta TED Talk de la Lolita sobre literatura i pau

Us suggerim també veure aquesta entrevista amb la Lolita Bosch AL COTXE, on parla de literatura i llibres. I també de les coses per a les que serveixen i a les quals no en fem prou cas. Sobre tot, per a la pau.

Acerca del profesora

+77 inscritos
No Inscrito
Este curso está cerrado actualmente. Para más información escribe a cursos@campuslolita.com

Curso Incluye

  • 6 Lecciones
  • Curso Certificado

Iniciar sesión

Llibreta

Iniciar sesión

Llibreta.png

Ponte en contacto con nosotras para recibir toda la información de los talleres dirigidos a escuelas, instituciones, empresas, personas y comunidades →

Llibreta

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.