Mini curs gratis: Mandarines

Lolita Bosch · 28 de marzo de 2021

En aquest curs farem una petita aproximació al Mètode Mandarina. El mètode és el resultat d’anys d’investigació i recerca de la Lolita, que finalment hem pogut posar en pràctica en tots els nostres programes i cursos de l’Escola de Literatura, en tots els projectes del Col·lectiu FU que hem pensat literàriament, a l’Escola de Pau  i en aquest mini curs introductori.

Et servirà per començar a aprendre, cada vegada més i millor, a parlar literàriament amb tu. I és una invitació a anar descobrint, passa a passa, i sense presses, les bases del nostre mètode.

Si bé aquest curs és gratuït, volem informar-te que al comprar un curs de l’Escola de Literatura o un taller de l’Escola de Pau, el 30% dels diners de la teva inscripció es destina al Col·lectiu FU. En ell pensem, creem, mantenim i coordinem projectes i investigacions per la pau. Generem discursos i recursos contra la violència, la pobresa i l’exclusió social.

Acerca del profesora

+28 inscritos
No Inscrito
Gratuito

Curso Incluye

  • 6 Lecciones
  • Curso Certificado

Iniciar sesión

Llibreta

Iniciar sesión

Llibreta.png

Ponte en contacto con nosotras para recibir toda la información de los talleres dirigidos a escuelas, instituciones, empresas, personas y comunidades →

Llibreta

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.