Curs de Novel·la 2 – Programa d’acompanyament

Lolita Bosch · 18 de julio de 2021

Aquest és un PROGRAMA D’ACOMPANYAMENT ONLINE que us servirà per fer les classes en directe, penjar els vostres deures, descarregar recursos i connectar-vos entre vosaltres i amb tota la comunitat del campus; sinó també per revisar conceptes, incorporar recursos, escoltar veus noves i tenir accés al criteri de totes les mestres del Campus. No només de la mestra que us dóna classes en directe.

Benvingudes i benvinguts a segon!

COM FUNCIONA AQUEST PROGRAMA? Cada setmana tindreu accés a una classe nova amb un text, un missatge curt, exercicis, vídeos, àudios, lectures, propostes, classes extres…
QUI L’HA CREAT? La creació del mètode l’ha fet íntegrament la Lolita, però tenir recursos i suggerències de la resta de mestres del Claustre us ajudarà molt. Heu de saber que totes han passat pel procés que ara esteu fent vosaltres i reconeixen en el procés coses que la Lolita no hi sap veure.
Qui són les altres mestres? D’entres totes les alumnes del campus, que a aquestes alçades ja es poden comptar de cent en cent, la Lolita en va seleccionar quatre quan va entendre que al seu mètode hi faltaven altres veus i els va fer una capacitació intensives. Són La Bego Arretxe, la Gemma Asins, la Gemma Meléndez i la Irene Yúfera. I avui ensenyen el Mètode Mandarina, amb molt bon criteri, a les classes en directe del Campus Lolita.

MOLT IMPORTANT! SI NO CAL, ENS ESTIMEM MÉS NO REBRE CORREUS.

Teniu un grup de whatsapp intern; un grup de facebook on podeu entrar a fer i contestar preguntes a altres alumnes; programes de partnership a facebook (més endavant us direm com); la certesa de què moltes coses poden esperar a la següent classe… tot de recursos que hem creat perquè pugueu treballar amb autonomia. Té a veure amb el procés creatiu i la soledat. I cal fer-ho així. Però si, malgrat tot, hi ha algun entrebanc tècnic, administratiu o de debò urgent, som a cursoslolita@gmail.com. 

LES MATEMÀTIQUES LITERÀRIES NO SÓN UNA CIÈNCIA EXACTA... aparentment. Així que si una classe no coincideix exactament amb la que esteu fent al zoom, respirem i no passa res. De vegades s'obrirà un tema una mica abans o una mica després, i d'altres us pot semblar que el que us suggerim a l'acompanyament online no té res a veure. Però tots els programes del Campus Lolita estan pensants de manera molt, molt meticulosa. I una cosa més: som de naturalesa bilingüe, així que alguns exercicis i vídeos i lectures seran en castellà. Tot i que la llengua vehicular d'aquest curs sigui el català. Res més. Deixeu-vos acompanyar i passeu-vos-ho bé. Esteu aprenent coses increïbles que us faran entendre-us més enllà del text. Doneu-li la importància que mereix. Com diuen a Mèxic: Aquí no se rinde nadie.

Acerca del profesora

+26 inscritos
No Inscrito
Este curso está cerrado actualmente. Para más información escribe a cursos@campuslolita.com100 / mes

Curso Incluye

  • 44 Lecciones

Iniciar sesión

Llibreta

Iniciar sesión

Llibreta.png

Ponte en contacto con nosotras para recibir toda la información de los talleres dirigidos a escuelas, instituciones, empresas, personas y comunidades →

Llibreta

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.