Encuentre respuestas, haga preguntas y conéctese con nuestra
comunidad de todo el mundo.

 • Jordi Rams

  Alumna/o
  24 de octubre de 2021 a las 16:59

  Es pot ser empàtic tot el temps i amb tothom? No ho crec. Tothom deu intentar-ho per defecte, però com a lector connecto de maneres molt diferents amb els textos: des de molt i molt a molt i molt poc. Escrivint, per provar de ser més empàtic, he de renunciar a la meva essència? Em sembla que no.

 • Irene Yúfera

  Alumna/o
  26 de octubre de 2021 a las 12:16

  L’empatia és un vincle, pot tenir tots els colors dels vincles. Vincular-se demana temps. Per generar empatia, crec que la nostra veu ha de permetre que la persona que llegeix se situï a la distància necessària del personatge i s’hi quedi el temps necessari per construir el vincle. Penso que generar empatia té a veure amb com fem que passi el temps literari en la nostra escriptura.

  La empatía es un vínculo, puede tener todos los colores de los vínculos. Vincularse requiere tiempo. Para generar empatía, creo que nuestra voz debe permitir que quien nos lee se sitúe a la distancia necesaria del personaje y permanezca ahí el tiempo necesario para construir el vínculo. Me parece que generar empatía tiene que ver con cómo hacemos que transcurra el tiempo literario en nuestra escritura.

  • Esta respuesta fue modificada por hace 1 mes, 1 semana  Irene Yúfera.
  • Berta Fueyo Retuerta

   Alumna/o
   28 de noviembre de 2021 a las 09:37

   Osti! No hagués relacionat mai l’empatia amb el temps… Que inquietant…

Viendo 1 - 2 de 2 respuestas

Original Post
0 of 0 posts June 2018
Now

Iniciar sesión

Llibreta

Iniciar sesión

Llibreta.png
Llibreta

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.