Escuela de escritura

Condicions

Condicions

Informació General

El titular del lloc web Campus Lolita és la Lolita Bosch, amb DNI 38106701W i adreça postal: Apartat 63, BCN – 08349.

Amb la voluntat que l’ús del lloc web s’ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, Campus literari Lolita Bosch informa a l’usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre aquest Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebut i solucionada contactant amb el nostre equip,  a través de l’adreça de correu electrònic: hola@campuslolita.com

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts que es mostren al present lloc web, i en especial dissenys, textos, imatges, logos, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’utilització industrial i/o comercial estan protegits pels drets d’autor corresponents, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d’informació excepte autorització prèvia del titular, Campus Lolita. No obstant això, l’usuària podrà utilitzar informació facilitada per gestionar la comanda i les dades de contacte corresponents.

Enllaços

Campus literari Lolita Bosch no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços cap a altres llocs o pàgines web que, si escau, s’hi poguessin incloure, ja que no té cap tipus de control sobre els mateixos, per la qual cosa l’usuària accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que hi regeixin.

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.