Escuela de escritura

METODO 23

COM HO FEM

TOTS ELS PROGRAMES LITERARIS DE L'ESCOLA D'ESCRIPTURA ESTAN CREATS PER LA LOLITA BOSCH

Escritura sanadora

NO SABEM SI HO SAPS, PERÒ JA ESCRIUS

A l’Escola d’Escriptura del Campus Lolita, que funciona des del 2007, ho sabem. Hem acompanyat més de 4.000 persones de 4 continents en el seu camí cap a la creació literària. I el nostre alumnat ha publicat a editorials de prestigi, ha guanyat premis literaris de renom i ha establert valuoses connexions amb el món literari.

La nostra formació literària és diferent de qualsevol altra experiència artística o humanística que hagis tingut fins ara. És brutalment creativa i accessible, pensada per a tots els perfils.

T’oferim una experiència fascinant que van recomanar el 100% de les nostres estudiants.

T’acompanyarem en el teu procés creatiu, independentment de si ja tens un projecte en ment.

L’eix central de la nostra proposta és el recorregut d’escriptura. Que té tres moments clau: Taller d’Escriptura 1, Taller d’Escriptura 2, Taller d’Escriptura 3. Cada moment inclou una preparació virtual amb Lolita, pots fer al teu ritme, un acompanyament lector que dura tot l’any, un acompanyament creador que fomenta la creació i el creixement personal, i classes per zoom amb el Claustre de mestres del Campus Lolita.

A més, també tallers avançats, virtuals, individuals i en grup, que complementen els nostres programes de recorregut d’escriptura, però que també es poden realitzar de forma independent.

Tots els programes literaris del Campus Lolita són propostes innovadores i emocionants que pots fer individualment i al vostre ritme, guiada per Lolita Bosch (programes virtuals), o en un grup i amb la supervisió d’una mestra (programes per zoom).

Si sempre has volgut escriure, o si sempre has volgut escriure millor del que escrius ara, no ho dubtis!
Vine i descobreix el teu potencial creatiu al Campus Lolita!

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.