Escuela de escritura

JOVES

L'ESCRIPTURA COM A EINA DE TRANSFORMACIÓ SOCIAL I PERSONAL

Escriptura per a joves

ESTEM TREBALLANT

ESCRIPTURA SANADORA X JOVES

Estem contentíssimes de treballar amb l’espai terapèutic de Font Fregona i la terapeuta Anna Romeu amb el nostre projecte d’escriptura sanadora per a joves! No els demanem que escriguin res acabat, els demanem que facin un recorregut d’escriptura que, en si mateix, els serveix de drenatge i com a forma d’expressió. Per a dir i dir-se qui son d’una manera creativa, humil i efectiva.

Projectes il·lusionants

#escripturaxjove

CURSOS D'ESCRIPTURA SANADORA X JOVES

NEURODIVERGÈNCIES I DIVERSITATS FUNCIONALS
T’agrada llegir? Vols provar d’escriure? Hi has pensat abans? Tens coses a dir? Volem escoltar-te.

TRASTORNS ALIMENTARIS
Has pensat en alterar la teva alimentació per agradar? Et costa agradar-te? Creus que et jutjaran amb facilitat i tens por? Massa grassa? Massa sola? No t’entenen?

CONTRA EL BULLYING
Has fet o patit bullying? Tens ganes d’aturar-ho i no en saps? No saps què més fer? Deixa que t’ajudem i t’acompanyem. Ho sabem fer.

NUSOS QUE HAN FET NIU AL COS
Sents alguna cosa dintre que no saps com fer fora? Pots pensar en el que t’ha passat literàriament, per entendre-ho des d’un lloc empoderat i et tornarà la veu que és teva. 

estem treballant

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.