Escuela de escritura

ESCOLA D'ESCRIPTURA
EN CATALÀ

ESCOLA D'ESCRIPTURA EN CATALÀ

NO SABEM SI HO SAPS,
PERÒ JA ESCRIUS

Al Campus, t'oferim una experiència fascinant que el darrer curs lectiu va recomanar el 100% de les i els nostres estudiants.

El nostre alumnat ha publicat a editorials de prestigi, ha guanyat premis literaris de renom i ha establert valuoses connexions amb el món literari.

Cursos reconeguts pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya

Formació permanent del professorat

TALLER

D’ESCRIPTURA 1

Explorarem el teu desig i la necessitat d’escriure. Aprofundirem en la intuïció i la intenció literàries. Durant el segon trimestre del curs, ens centrarem en la construcció de la història abans d’escriure. Finalment, arribarem al moment d’iniciar la pràctica literària.

TALLER

d’escriptura 2

Aprendrem a llegir-nos per escriure. Aprofundirem en la diferència entre la narrativa i la literatura. Ens centrarem en la consolidació del text. Treballarem intensament en l’inici dels nostres textos per poder avançar de manera més sistemàtica i ens organitzarem la feina per no deixar d’avançar.

TALLER

d’escriptura 3

Un cop fixades les primeres pàgines del text, amb una veu ja més definida i fetes les primeres revisions d’edició; ara toca avançar, avançar i avançar! I editar. A viver és on floreixen les novel·les, els textos, les cròniques… els vostres textos!

Vols seguir aprenent?

Especialitza't amb els nostres cursos avançats.

grup de creació literària AMB LA LOLITA BOSCH

Si escrius en català, tens inquietuds literàries i t’agradaria explorar diferents gèneres i formes d’escriptura, aquest grup és per a tu. Cada any, la Lolita Bosch cerca quinze escriptores o escriptors no professionals per formar part d’aquesta experiència. Gent que ja hagi fet un llibre, que ho vol fer millor, que ve d’altres gèneres… les possibilitats, són moltes.

Experiència

Editorial

Vols presentar la millor versió del llibre acabat? La més professional? Si vols provar de publicar-lo, et recomanem revisar-lo de cap a peus i amb tota la cura possible. Et proposem treballar amb una editora professional abans de donar el llibre per tancat. Una guia perquè treballeu les vostres novel·les acabades amb el màxim rigor, exigència i entusiasme. Les editorials ens feliciten pels llibres que els arriben del Campus!

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.