hola@campuslolita.com

Acceder

ESP

CAT

MASTERCLASS DE LOLITA BOSCH

Dos programes online de cinc vídeos d’una hora cadascun de Lolita Bosch:

Per a les persones que volen començar a escriure i es volen submergir en els conceptes fonamentals de la creació literària més enllà del que tradicionalment ens han ensenyat de la literatura o, també, per aquelles persones que volen consolidar el que han après, de forma aparentment abstracte, per utilitzar-ho com a eina d’escriptura. Les màster class de Lolita són útils i clarificadores.

5 mites que

t'impedeixen escriure:

el nostre jo literari

Saps què i qui ets literàriament? Aprendràs com cercar i trobar la(s) resposta(s). I et servirà per entendre que la literatura és una cosa que t’és pròpia, no una cosa que necessitis incorporar o un do amb què neixen algunes persones. Perquè la literatura no és una il·luminació sinó una manera de pensar i construir el món

Aprendràs com cercar i trobar el que literàriament ets. I fins i tot el que ja estàs usant potser sense adonar-te’n. I ho aprendràs seguint un recorregut de cinc sessions. Lentament. Et suggerim que no facis més d’una classe al dia.

Podràs provar si funciona quan acabis. Simplement aplica-ho als llibres que llegeixes. I intenta aprendre a mirar el món literàriament. Sempre és millor.

Però pots anar més enllà i fer-lo servir com una eina literària o fins i tot per aprendre a mirar el món literàriament. Sempre és millor.

Preu: 250 €

5 preguntes

que sempre et fas:

Recursos literaris

Aprendràs que la literatura és un saber que es construeix i mai no s’esgota. No és que no sàpigues fer-ho bé, és que probablement no t’has fet les preguntes adequades o no tens els recursos que et calen per respondre-te-les. Però pots fer-ho. En aquesta masterclass t’expliquem com.

Aprendràs a resoldre problemes pràctics de l’escriptura i manipular l’efecte lector. També cal entendre que la literatura, quan s’escriu, es pensa. Per entendre que la literatura no és un saber complet, sinó que es construeix.

Quan acabis sabràs com s’inventa l’efecte lector i què en la literatura funciona.

Podràs fer-lo servir per escriure i també per llegir. I sens dubte per entendre el món des d’un lloc diferent.

Preu: 250 €

RESERVA EL TEU LLOC

Entre otros hemos trabajado con

Fundacio_Futbol_Club_Barcelona.png
cropped-campus_lolita_logo_b_ES-2.png

Entre otros hemos trabajado con

Copyright Lolita Bosch - 2021 - All Rights Reserved

Llibreta

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.