Tallers d'edició literària

L’edició literària, tal com la fem al Campus Lolita, és un descobriment fascinant per a la gent que escriu, el moment revelador en què s’adonen que sota el text que han escrit, o que estan escrivint, batega amb força la literatura.
En realitat, som molt més comprensibles del que acostumem a pensar. I entendre’ns les unes als altres no és tan difícil, tal com ens demostra constantment la literatura. Però ens cal aprendre a fer-nos les preguntes adequades i, sobretot, a fer-les als nostres textos.

INFO PRÀCTICA

  • Els tallers són intensius i en línia.
  • Els podeu fer en català o en castellà.
  • Hi ha dos nivells i tots dos els dona la Lolita Bosch.
  • Per reservar el teu lloc, omple el formulari i demana la teva plaça.

recorregut d'aprenentatge

El recorregut d’aprenentatge que us proposem té dos moments. Encara que cadascú cursa els que considera necessaris i que li serveixen. L’eix de la nostra proposta, però, està relacionada amb el moment de l’escriptura de les novel·les.

Taller d'edició literària I

Trobar la veu

Amb Lolita Bosch. Online. Buscar la veu i fixar-la. Taller intensiu i molt pràctic, on aprendreu a fixar les primeres 25 – 40 pàgines de les vostres novel·les per detectar la veu pròpia i evitar errors i convencions que l’ocultin i dificultin el desenvolupament de les novel·les.

Aprendreu a buscar la veu més genuïna al servei de la intenció literària de la teva novel·la, a detectar allò que l’enforteix i ens porta i allò que ens expulsa i la dilueix, impulsant la nostra intuïció literària i la connexió íntima amb allò que sí que som literàriament. Fixareu un text inicial que els permetrà seguir escrivint amb més consistència i propietat.

I tot això hi ho aprendreu a través de la revisió acurada i guiada dels vostres textos per reconèixer la veu que funciona i que sosté la novel·la potenciant-ne tots els aspectes.

Aquest curs inclou: 12 lliçons
Disponibilitat: 60 dies
L’imparteix: Lolita Bosch
Preu: 225 € (190 € per estudiants del campus en actiu al recorregut de novel·la)

Taller d'edició literària II

Acaba el teu llibre

Amb Lolita Bosch. Online. Editar, corregir i acabar el teu llibre. Taller intensiu i molt pràctic per aprendre a diferenciar la literatura de la narrativa a la novel·la avançada, o els vostres esborranys, perquè brilli a les novel·les el que heu estat buscant.

Aprendreu que sota el text que heu escrit o esteu escrivint batega amb força la literatura. Que normalment queda amagada per la història, els personatges o la nostra idea (que no és exactament nostra, sinó apresa) del que la literatura ha de fer i pot fer per ser comprensible. Amb aquest taller superaràs aquesta dificultat creativa i aprendràs a fer que prevalgui per acabar la novel·la.

Ho aprendreu a través de l’edició literària, tal com la fem al Campus Lolita, que és una descoberta fascinant per a la gent que escriu. Per això aprendrem a fer al nostre text les preguntes adequades per poder corregir-ho i, sobretot, editar-lo literàriament. El resultat és espectacular.

Aquest curs inclou: 12 lliçons
Disponibilitat: 60 dies
L’imparteix: Lolita Bosch
Preu: 225 € (190 € per estudiants del campus en actiu al recorregut de novel·la)

INSCRIU-T'HI

* Si eres alumna/o en activo del recorrido de novela en el Campus, solicítanos el bono de descuento hola@campuslolita.com

Entre otros hemos trabajado con

Fundacio_Futbol_Club_Barcelona.png
cropped-campus_lolita_logo_b_ES-2.png

Entre otros hemos trabajado con

Copyright Lolita Bosch - 2021 - All Rights Reserved

Llibreta

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.